Met het formulier hieronder kunt u zich aanmelden voor de cursus. De kosten van deze cursus zijn 94,-.  U ontvangt hiervoor een factuur.

Indien u in behandeling bent bij GGzE, Mondriaan, Promens Care of MET ggz dient u zich aan te melden bij de betreffende instelling en NIET via dit formulier.

 • Wie

  De cursus `schrijf je herstelverhaal, is voor iedereen die ervaringen heeft met het leven met een psychische kwetsbaarheid. De tegenslagen die je in je leven bent tegengekomen kunnen pijnlijk zijn, maar geven je ook de kans om verborgen krachten en kwaliteiten in jezelf te ontdekken. 

   

 • Wat

  Tijdens het schrijven van je herstelverhaal ga je, onder begeleiding van een schrijfcoach, op zoek naar de ervaringen waar je blij van wordt. Je gaat op ontdekkingstocht naar wie je het liefst wilt zijn en verlegt daarbij de focus van wat niet goed is gegaan in het verleden naar de dingen die juist wel waardevol voor je zijn.

   

 • Waarom

  De rode draad in je herstelverhaal is je eigen leven. Jouw leven is uniek en er is niemand die jouw verhaal beter kan vertellen dan jij. Het creëert een overzicht van waar je vandaan komt, waar je naar toe wilt en vooral welke stappen je nu kunt zetten om je zo goed mogelijk te voelen.

   

Deze cursus is ontwikkeld en wordt uitgevoerd in samenwerking met onderstaande partijen.